Thursday, March 28, 2013

Räjähdys vessassa

Aina silloin tällöin tulee puhetta kavereiden kanssa siitä, että kuinka siivous on tylsää ja ei sitä  millään jaksaisi tehdä. Jos erehdyn tähän toteamaan, että sanoppa muuta, täällä on AINA ihan pomminräjähdyksen jälkimainingit, paitsi jos olet tulostasi ilmoittanut tarpeeksi ajoissa (öh, vartti?) jotta kerkeän pahimmat kasat piilottamaan.
Ja aina saan tähän vastauksesi "Höpöhöpö, sä kun oot tollainen siivousfriikki ja täällä on aina siistiä.."
Nyt sitten ajattelin raottaa ovea sotkuumme, jotka eivät normaalisti (luonnollisestikaan) näy valokuvissa - saatika sitten kavereiden tullessa.


Ei ole varmaan vaikea arvata että kyseessä on "MINUN vessa" ? ;)

 Huomatkaa ihana kaaos jo heti pöydillä. Valitettavasti näillä minun ammatimaisilla kuvaustavoillani en saanut ihan täysin kaikkea kuvaan mukaan, mutta kyllähän tämä nyt antaa jo osviittaa.

Huomatkaa myös pensselit, jotka ovat muuten jo monta päivää kuivaneet tossa altaanreunalla vaikkei varmaan tarvitsisi. Beige kori on oikeasti hajuvesiä varten, kyllähän ne jossain tuolla alla on.. ;)
Ja se mitä ei ole näkyvillä, on piilossa, ihan yhtälailla kaaoksena. En edes taida tietää mitä nuo kaikki sisältää. Mutta poissa silmistä - poissa mielestä?Yläkaappi ei ole sen parempi. Ja täältä ei todella uskalla mitään ottaa pelkäämättä että jotain muuta tipahtaa mukana. Olisikoha siis tämä ansaittu vapaapäivä pyhitettävä siivoukselle?Rätti käteen siis.

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!