Tuesday, February 26, 2013

Lisää yläkertaa ja työtilaa

Noniin, jatkoa siis edeltäneelle kirjoitukselle jossa kerroin yläkerran pienestä pintaremontista.

Mainitsinkin jo ohimennen siitä, että se kuviotapetti olikin oikeastaan ainoa halpa juttu mitä saatiin.
Nojoo, onhan siis valkoinen maali suhteellisen edullista, mutta näin niinku erikoisjuttuja ajatellen.

Taika-hopeamaali ei ollut mikään kaupan halvin litrahinnaltaan, siinäkin mielessä harmitti hiukan ettei se näyttänytkään seinällä ihan niin sellaiselta kuin olin ajatellut.

Mutta tässä kuvassa on ylpeys. Mikki Hiiri-tapetti. Maksoi hunajaa, mutta kyllä se on kaunis. Halusimme sen tuohon erottamaan työtilan aulasta, työtilaan olisi muutenkin tarkoitus tulla Aku Ankka teemainen tunnelma.

Voitte varmasti arvata miten paljon kädet hikosivat kun tätä kohdistettiin paikalleen..
Koska olin vakaasti sitä mieltä, että vaatehuoneen seinä näyttää kamalan tylsältä (ja sen yläpuolella oli karsean näköinen moka hopean pohjan maalauksessa), päätin taiteilla siihen kuvan.
Alunperin oikeastaan ajattelin tilata siihen sisustustarran, mutta kun sopivaa ei löytynyt, otin sudin käteen.
Maalaus on siis tehty ihan omasta päästä, akryylimaaleilla. En laittanut päälle mitään lakkaa tai muuta, annoin vain sellaisenaan olla.
Tekstin tein wordillä, länttäsin A4:sen läppärin näytölle ja jäljitin tekstin (koska en omista tulostinta). Tuputtelemalla sitten teinkin sabluunan läpi seinään.
 
 Lopuksi liimasin kynsiliimalla päälle IKEA:sta ostettuja ruusunterälehtiä, ikäänkuin puuhun tuulisi lujaa ja osa kukista meinaisi karata. Kokonaisia kukkia tein ompelemalla neljä terälehteä kukan muotoon muutamalla pistolla.

Näissä kuvissa tuo hopea-maali muuten näyttää TODELLA pahalta. Ei se oikeasti ole noin paha.

Huoneesta tuli siis kerta heitolla paljon avarampi ja valoisampi, vaikkakin laitettiinkin verhokisko työtilan ja aulan väliin.
Siinä onkin vielä kehittämisen paikka, sillä nyt verho ei tule ihan ylös asti ja jättää ruman raon, mutten ole vielä keksinyt miten asian paikkaan. Noh, ehkä se oikea ratkaisu tulee joku päivä mieleen.

Lopuksi vielä kuva lipastosta, josta aiemmin kirjoittelinkin että se sai uuden maalin päällensä. Nyt sekin sopii huoneeseen, eikä maksanut paljoa!

Kokonaiskustannukset siis tämän huoneen osalta taisi jäädä n. 150€ yhteensä, siis maaleineen ja kaikkineen. Toivottavasti en kovin paljoa valehdellut.

Sisustus on vielä toki jonkin verran kesken, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee, eikö niin?

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!