Thursday, February 28, 2013

Aku Ankka tuunausta

Heipsan taas!
Tähän väliin halusin julkaista jotain ehkä hiukan kevyempää, tämän massiivisen aulapostailun jälkeen.
Vaikkakin toki, nämäkin liittyvät melko suuresti työtilan sisustukseen.

Kuten jo sisäpiiri tietääkin, parempi puoliskoni rakastaa Aku Ankkaa ja keräilee Aku Ankan taskukirjoja.

Hieman taisin tätä sivutakkin yläkerran rempassa.

Koska nurkissa lojui ylimääräinen (!) Aku Ankan taskukirja, päätin tietysti (luvan saatuani) käyttää sen
askarteluun. (JES!)

Yläkerran tapetoinnista oli jäänyt ylimääräisenä puoli purkkia liisteriä ja ihan viimeisiään vetelevä pensseli, joten tarvikkeet löytyivät kaikki kotoolta. Harjoituksen kohteeksi joutuivat kenkälaatikot, majoneesipurkki ja lampunvarjostin.

Taustatiedoksi, lampunvarjostin on muovinen, sen päällä oli vain joku kangas liimattuna jonka revin irti. En siis joutunut sommittelemaaan sarjakuvia metallihäkkyrän päälle, olisin varmaan siinä tapauksessa jättänyt projektin tekemättä.

Olin aivan varma aluksi, että tässä käy vielä jotain katastrofia (yleensä niin käy jos ajattelen jonkun asian olevan helppoa), mutta näistä tuli tosi näpsäköitä! Ja parempi puoliskokin tykkäsi. ;)
Kaikessa yksinkertaisuudessaan, vetelin liisteriä pohjan päälle, länttäsin siihen sarjakuvan päälle, ja liisteriä vielä perään päälle.
Pelkäsin, että tekstit tulisivat läpi tai värit suttaantuisivat, sillä märkänä se hiukan siltä vaikutti. Ei siis kannata säikähtää jos tällaista tekee, kannattaa rauhassa odotella täyttä kuivumista ilman paniikkia.
Varjostin ja purnukka eivät (kuten kuvista näkee) ole vielä ihan täysin valmiita, niistä puuttuu pari juuttinaru yksityiskohtaa. Mutta ku olin niin kovin ylpeä näistä, että olihan ne pakko saada heti näytille!

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!