Sunday, February 24, 2013

Huopamuffinsit

Sunnuntaipäivän ratoksi askartelin koristemuffinseja ja tikkareita, ihan ällösöpöjä!
Vielä en tiedä mitä näille kaikille teen, mutta hauska niitä oli ainakin väkertää.

 Huovat käytiin eilen hakemassa Tiimarista, ja koska paksuissa ei ollut kahta miellyttävää väriä, ostin ohutta sekä paksua. Muutenkin taidan ensi kerralla käydä hakemassa Eurokankaasta kun sieltä saa metritavarana vähän isompia palasia kerralla.


Aluksi oli tarkoitus tehdä vain muffinseja, mutta koska huopaa jäi ohuet suirut yli, väkersin myös tikkarit. Tikut ovat ns. grillivarrastikkuja jotka ovat toisesta päästä teräviä. Terävä pää on vain tökätty voimalla huovan sisälle, liimaa ei siihen tarvittu.

Rusetit ovat jotain vanhoja satiininauhanpätkiä jotka löysin laatikon pohjalta.

Helmetkin ovat laatikon pohjalta vanhoista koruista, toimivat tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Käytin liimaksi ihan tavallista yleisliimaa, joka ei siis kuvaushetkellä ollut vielä oikein kerinnyt kuivaa, siksi näkyy vielä valkoisena, ja alimmassa kuvassa on nähtävissä läjässä pitämiseen tarkoitettu nuppineula.. Ne otan siis kyllä irti kunhan ovat täysin kuivuneet. ;)

Kuumaliimalla toki olisi varmaan saanut nopeammin kuivaksi suoriltaan, mutta eipä näillä niin kiire ollut että olisin sitä jaksanut kaivaa esille.

Muffinsivuoat ovat vain jotain vanhoja joita oli jäänyt jostain juhlista kaappiin ylimääräisinä.

Jos jota kuta kiinnostaa ohje, löytyy se tästä linkistä;
http://www.tiimari.fi/askarteluohjeet/ohje/herkulliset-huopamuffinssit

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!