Friday, May 17, 2013

Tiskaamista tyylillä

Jos siivoamisesta vaan voi tehdä helpompaa, voit olla varma että olen mukana.Muistan joskus aikoja sitten ostaneeni kaupasta valmista tiskiainetta, siis semmoista mitä voi vaan suihkauttaa tiskien päälle ja jättää likoomaan tai vaihtoehtoisesti tiskata tiskit heti pois. En tiedä miksi sitä ostin, varmaan ihan vaan siksi että se oli jotenkin niin absurdia maksaa 3 x hinta valmiista seoksesta suihkepullossa ja sen tuoksu taisi olla meloni tai jotain.
Noh, tämä kyseinen suihkepullo on monta kertaa tässä vuosien mittaa palannut mieleen, mutten koskaan ole saanut aikaiseksi "tehdä" tätä itse.

Paitsi nyt kun taas jälleen kerran tiskasin käsin, ja samalla kun kurottelin tiskikaappiin, kaataen kaapissa olevat muut pullot, haistoin roskiksen yms kaikkea muuta todella etovanihanaa..
..Ja todetessani käyttäneeni taas puolet enemmän tiskiainetiivistettä kuin mitä oikeasti olisi tarve, ja siitäkin litkusta puolet menee turhan takia viemäristä alas kun juoksutan vettä astiassa saadakseni sen likoamaan muka paremmin.Tadaa! Näinkin yksinkertaista, mutta siltikin niin sööttiä. Saa käyttää, muttei oo pakko. ;)


No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!