Monday, May 13, 2013

Katastrofi vierashuoneessa

Tiedoksenne, että en ole siksi kirjoitellut hetkeen, kun blogger ei ole suostunut lisäämään kuvia blogiini.. Nyyh. Olen tässä nyt kolmatta päivää koittanut ladata uudella tavalla puhelimen kautta, kun ei perinteinen tapa toimi enää ollenkaan! Tämä toimii jotenkuten, eli pystyn ehkä elämään asian kanssa. Hiukan hidasta vain tämä kirjoittaminen ja moni teksti odottelee julkistusta. Noh, mutta tässä ensi hätään;

Mistä tietää, että meillä ei käy paljon ystäviä yökylässä? No siitä, että olen sillein ihan pikkiriikkisen vahingossa vallannut sen huoneen - millekkäs muullekkaan kuin - kankaille. "Hups."Kuten huomaatte, myös maalaustarvikkeet ja muut ihanat romut ovat löytäneet kodin tästä unohdetusta huoneesta.


Varastolaatikkokin hyvin kauniisti toimittaa jakkaran virkaa.

Olin "valitettavasti" kerinnyt jo hiukan siistiä tähän mennessä, mutta sängyn päällinen oli huomattavasti paljon pahemmassa kunnossa kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Ja niin oli myös nuo hyllyt. Keskimmäinen on ehkä hiukan siihen suuntaan vielä, mutta siitäkin on jo osa tavaroista kerinnyt pois.Tadaaaaaaa! Ja tästä tosiaan on jo TODELLA paljon siivottu. Näin jälkikäteen mua harmittaa että kerkesin siivota ennen kun tajusin ottaa kuvia tästä ihanuudesta.

Valmiista ei (tietenkään) ole kuvia. Mutta voin sen verran valottaa, ettei yksikään kangas ole enää sängyn alla vaan ovat siististi hyllyillä. Tilkut omassa laatikossaan.


Syy, miksen vielä laittanut valmiista kuvia on siinä, ettei tämä ole täysin valmis. Mm. Kaapit ovat vielä järjestämättä, ja luulen että niiden laittaminen aika radikaalisti muuttaa myös muuta järjestystä. Plus mun tuleva ompelupöytä puuttuu vielä tästä.

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!