Tuesday, December 13, 2016

Uuden alku

Kuten moni onkin varmasti kiinnittänyt huomiota, tämä blogi on etenkin tänä vuonna hieman pomppinut aiheissa, ja osittain etsinyt omaa paikkaansa. Tämä johtuu suurimmalta osin siitä, että myös blogin kirjoittaja on etsinyt aika vahvasti suuntaa elämälleen.
Kuten olikin jo tiedossa, meillä on tällä hetkellä suunnitteilla ulkomaille muuttaminen, ja tästä syystä askartelu ja ompelu on valitettavasti jäänyt toissijaiseksi. En yksinkertaisesti ole kerennyt keskittymään tähän harrastukseen niin hyvin, kuin ehkä olisin itsekin halunnut.

No, en silti ole surullinen, koska pääsääntöisesti tällaiset oppiretket kertovat jostain uudesta, paremmasta!

Olemme siis kehitelleet tällä hetkellä täysin erillistä blogia, joka keskittyy enemmän omiin ajatuksiini ja meidän elämäämme. Avasimme myös hiljattain oman YouTube-kanavan, The Oddly Finns, johon tulemme lataamaan videoita sen mukaisesti mitä keksimme hauskoja ideoita. Ja ideoitahan on. ;)

Tämän kuukauden päätin pyhittää kuitenkin sillä tavoin "blogivapaaksi", että kehitän tätä uutta ja selkeämpää blogia, ja kirjoitan tänne mikäli olo tuntuu siltä. Tämä blogi jää jatkossakin olemaan, mutta päivityksiä saattaa tulla harvemmin. Tämä blogi keskittyy edelleen askarteluun, käsitöihin ja kierrättämiseen, en todellakaan aio jättää näitä asioita pois elämästäni. Aion vain lohkoa nämä kaksi erilaista maailmaa erikseen toisistaan. Olette erittäin tervetulleita seuraamaan kumpaakin näistä blogeista. :)

Kehitys on muuten yhä kesken. Jos sinulla on ideoita mistä mielelläsi lukisit minut kirjoittamana, kuuntelen ne mielelläni.

Oikein riemuisaa joulunodotusta, ohessa pukin tervehdys, suoraa Korvatunturilta. ;)


No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!