Saturday, February 28, 2015

Sohvan pikamuutos

Kävin eilen muka shoppailureissulla katselemassa kotiin jotain kivaa, mutta en löytänyt kuin yhden keinuhevosen hyllylle. Siis sievä sekin on, en sitä sano, mutta olin varautunut uusimaan vähintäänkin puolet sisustuksesta taas kerralla. ;)


No, koska kaupasta ei löytynyt apua intoon, piti tälläkin kertaa tyytyä omien kaappien sisältöön.
Meillä on pari vuotta ollut tuo ihana ektorp- sohva ikeasta, mutta väri on nyt parin vuoden jälkeen hiukan alkanut kyllästyttää. Löysin netistä ihan mahtavan ja ennen kaikkea helpon tavan uudistaa sohvan.  Ootteko valmiina?


Tältä sohva näytti ensin.. Tylsä, as you can see.
 
Etsin kaapista silmää miellyttäviä kankaita ja kipitin sohvan tykö.
Pyöräytin kankaat sohvatyynyjen ympärille hupuksi, siis mitään ompelematta tai kiinnittämätta.
Tämän voi kyllä kuka tahansa toteuttaa ja vaikka vaihtaa päivittäin! Kankaita jossei löydy omasta takaa, niin niitä voi metsästää esim. kirpputoreilta, kierrätyskeskuksista, Facebookissa kirppiksiltä.. Tai äidin kaapista kuten minä yleensä teen! ;) 

2 comments:

  1. Ihan nerokasta! :D Meidän on pitänyt vaikka kuinka pitkään jo tehdä tolle meidän sohvalle jotain ja toteutetaankin nyt muutos tällä tyylillä. Kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla, että oli hyötyä! Tuli hölmö olo itsellekin kun löysin tän vinkin, et miksei oo ennen tullut mieleen kun mä kuitenkin kaikenmaailman vilttejä oon pitäny tossa sohvan päällä.. :D

      Delete

Like what you read? Hit me with a comment!