Tuesday, February 24, 2015

All work and no play..

Yläkerran elokuvahuone on ottanut pontta allensa. Seinille on vedelty jo tapetit valmiiksi, yhdelle seinälle tosi surkean värinen maali ja yhden seinän tapetit ovat aivan päin.. Sanonko mitä.

Noh, ei sitä aina voi onnistua. :)

Huoneesta kokonaisuutena kuvia näkyy vasta siis sitten, kun se on näytettävän arvoinen (siihen voi mennä aikaa..). Mutta piristääkseni itseäni, tein sinne jo yhden asetelman.

Olen äidiltä joskus saanut varastosta pöllittyä vanhan kirjoituskoneen. Se ei ole ihan niin nostalginen kuin voisi kuvitella, mutta riittävä minulle. Tämä on vähän uudempi malli joka toimii sähköllä, mutta ihan pirun ihanan värinen.

Ostin joskus muutama vuosi sitten FB-kirppikseltä pulpetin joka odotti maalausta erittäin kauan. En siis yhtään tiennyt mihin sen pulpetin aion työntää, mutta nyt kun sille löytyi oikea paikka jaksoin sen jopa maalata. Alkuperäinen väri oli rusehtavan oranssi, nykyisin valkoinen.

Verhoja en ole vielä edes viitsinyt suunitella, kun koko muukin huone on aivan kesken. Mutta nyt sitä sentään jo sietää katsella edes yhdeltä nurkalta! Tuoli olikin jo aikaisemmin tuunattu meidän ruokapöydän tuoleista.

Lähempää katsottuna voi nähdä eräästä elokuvasta tutun lausahduksen.. Mikäs se olikaan?

Tämmöistä tänään! Ens kerralla sit jotain muuta. ;)


No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!