Thursday, February 5, 2015

DIY times three

Ukon ollessa työreissussa, tulee touhuttua kaikennäköistä kivaa pientä kodinsisustusta.
Tällä kertaa sorvin alle joutuivat kuteet, vanha radio sekä yksittäiset naulakot ja lautanpätkä.

No osahan näistä tottakai oli aloitettu jo aikaisemmin, sain vain valmiiksi vasta kun olin yksin ja oli erittäinkin tylsää. ;) Pientä rispektiä siis myös apupojalleni.

Radio:

FB-kirppislöytö ilmaiseksi, joten ei paljoa harmittanut laittaa palasiksi. Ja ennen kun ketään pyörtyy vanhan ihanuuden palasiksi laittamisesta, niin lohdutan etten siis muuta tehnyt kuin tyhjentänyt sisälmykset pois. ;)

I got this old radio which didn't work anymore so my heart didn't rip out so much as I took everything out from inside of it. Inside of it, i put a small radio so it looks like that old one is still working. ;)

And those remains from inside of it I kept just in case I will craft something..

Sisältä tosiaan poistettiin koneisto kokonaan, napit puhdistettiin ja pestiin. Pohja laitettiin takaisin kiinni.

Ja sisälle laitettiin...

Pieni pinkki radio! ;) Nyt voi kuunnella radiota keittiössä ihan fiftaritunnelmissa! Jee!

Lattialle touhusin n. 120cm halkaisijaltaan olevan maton vanhoista lakanoista ja vaatteista jne. Kuteet olin siis nekin hakenut ilmaiseksi joltain rouvalta täältä perämettistä. :)

You can use old sheets to do a own style mat.


Eteiseen tulikin sitten tehtyä koirien remmeille ja takeille ihan oma  naulakko, kun alkaa jo nuo metallihökötykset ahdistamaan.

Kiinnitin kolme kaapin oveen tulevaa naulakkoa kiinni pieneen laudanpätkään, jonka olin jo aikasemmin maalannut valkoiseksi.
Koska en mistään tähän hätään löytänyt taulukoukkuja, ruuvasin taakse kaksi tölkkiklipsua koukuiksi. ;)

I took a painted piece of wood to do a  hanger for my dogs jackets etc.. I used some hangers that normally would go on top of a door. Then , I didin't have any decoration hooks, so I used those sodacan pinchers.. ;)Sellaisia tällä kertaa!

2 comments:

  1. Ihania, omaperäisiä ideoita! Laita ihmeessä tänne se juttu, että voi liittyä lukijaksi. Mä liittyisin mielelläni. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Emma suunnattomasti! Ja hyvä kun mainitsit tuon seuraamisen, alan heti tutkia asiaa miksei näy enää seuraa napit. On ne ennen ollut. :)

    ReplyDelete

Like what you read? Hit me with a comment!