Wednesday, January 21, 2015

Keittiön fiftarimaailmaa (osa 2)

Noniin, jatkoa sitten edelliselle keittiöpäivitykselle!

Seinät pysyivät siis pitkän aikaa valkoisessa pohjamaalissa ja reikä seinässä, sillä allekirjoittaneella ei ollut tarpeeksi motivaatiota tai jaksamista alkaa tekemään remonttia loppuun. Nyt kun koulu alkaa olemaan jo loppusuoralla, ja keittiöstä on tulossa yksi näyttötutkinnoista oli pakko pistää asian suhteen hösseliksi. ;)

Seuraava askel oli reikäseinän paikkaus. Leikkasin EK-kipsilevystä sopivan palasen tiskialtaan taakse välitilaan, mittasin siihen paikan valokatkaisijalle, tein reiän ja tuikkasin levyn seinään. Taakse joutui muutaman korokepalan tekemään reiän kohdalle, jotta levyn saa tasaisesti ja hyvin kiinni.


Päälle levitin tasaisen kerroksen saneerauslaastia, jonka jätin tarkoituksella epätasaiseksi jotta tuntuma jäisi vanhanaikaseksi.

  

Levitin saneerauslaastia myös hellantakaiselle seinälle jotta kuviointi olisi yhtenäinen. Myöskin ko.seinä oli hiukan epätasainen joten samalla suoristin sitä laastilla.

Laastin kuivuttua päälle pohjamaali valkoisena, jonka päälle kaksi kerrosta kosteudenkestomaalia sävytettynä sävyllä "posliinikukka"

Kuvat suurenee klikkaamalla!
 Vaaleanpunaisen maalin kuivuttua, aloin väkertämään reunoihin kehysraitoja "Aaloe" sävyisellä maalilla. Käytössäni oli teippi joka oli ihan tarkoitettu epätasaiselle pinnalle rajatakseen maalia, ja onneksi ostin sen hinnastaan huolimatta sillä toimi huomattavasti paremmin kuin tavallinen teippi.


Tähän vaiheeseen saakka tässä, muuten tulee liian pitkä tekstinpätkä.  Palataan taas! ;)

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!