Friday, January 23, 2015

Fiftarityyliä keittiöön (osa 3)

Huhhuh, kyllä sitä vaan yllättävän paljon on vaiheita näinkin pienimuotoisessa keittiön remontissa!

Edellisessä postauksessa jäimme siis tilanteeseen, jossa olin maalannut Aaloella raidat kiertämään seiniä. Jäin vielä tässä kohtaa pohtimaan, olisiko nurkkaus pitänyt rajata myös keskeltä - ja mietin sitä yhä. Ehkä, ehkä en. Ehkä te voitte kertoa mielipiteenne? ;)

Aloin siis tässä kohtaa keskittymään koristemaalaukseen. Kuvan olin suunnittelut ja värittänyt jo aikaisemmin, nyt siirsin siitä ääriviivat piirtoheitin kalvolle, ja kalvo heijastettiin piirtoheittimellä seinälle haluamaani kohtaan.
Kannattaa muuten tässä kohtaaa teipata se kuva siihen heittimeen kiinni, että jos jostain syystä se tärähtää, niin et hukkaa kohtaa. Tuli aiemmin opittua tämä kantapään kautta. :)
Kuvan piirsin seinään ihan lyijykynällä hellästi. Viereen otin malliksi sen värittämäni kuvan jotta näen mihin olen suunnitellut varjostuksia ja valoja.
Värit eivät olleet tarkoituksellakaan ihan täysin oikeat piirtämässäni kuvassa, mutta tästä syystä olinkin  hakenut kaupasta värilastuja joiden perusteella aloin värejä itse sekoittamaan.Nero työssään.. :D


 
Maalisävyt sekoitin itse akryyleistä ja valkoisesta seinämaalista.

Ootteko valmiina? Tässä se tulee!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vähän jo näkyykin kuvassa viitteitä seuraaviin teksteihin.. ;)

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!