Thursday, July 4, 2013

Pieni Nappipuoti


Muutaman viikon ajan touhu on ollut tämännäköinen:


Lähtokohta oli aika kaoottinen..

Maailman paras sisko, eli isosiskoni meni ja perusti yrityksen! Ja tietysti perheen harrastuksen puitteissa, käsityöpuotin (no olisko muuta voinut odottaa?).


Työnsarkaa on ollut ihan älytön määrä, ihan ensimmäiseksi piti päästä kaikista hyllyistä yms eroon myymälän puolelta jotta saisimme seinät maalattua ja lattian vahattua yms.Liiketilat ovat siis jo vuokrattuna, sekä pienimuotoinen alkuvarasto.


Tai no, oikeastaan naurattaa itseänikin ajatus pienimuotoisesta varastosta, jos olen juuri lajitellut nuo kaikki napit mitkä tossa kuvassa oikealla reunalla näkyy. Mutta ainakin löytyy kaikkea kivaa!


Ekalle päivälle otimme myös urakaksi näyteikkunan pöydän uusimisen. Tila on kuitenkin sen muotoinen, että tämän tekemistä ei voisi edes harkita myöhemmin joten siinä määrin oli pakko laittaa ajatusta jo miljööseen.Tässä oli siis aikaisemmin semmoinen hökötys, jossa jalat olivat liimattu levyyn kiinni, liima rapistunut irti, ja ihmettelen todella miten olen vielä hengissä tepsuteltuani iloisesti sen päällä.
Mieheni siis väkersi tähän tukevan rungon 2*2 puusta, siis sellaisen joka ei oikeasti romahda alta.

Päälilevyjä emme vielä uusineet, joten päälle nostettiin samat levyt mitkä siinä oli aiemminkin. Tähän mahdollisesti hyödynnetään samaa tekniikkaa, kuin meidän baaritiskissä, eli pinnaksi saattaa tulla laminaatti. Mutta aika näyttää.. Runko kasattiin siis suoraa noiden pyöreiden pattereiden ympärille. Patterit olivat niin hankalasti sijoiteltu, ettei sinne olisi voinut vain laittaa jotain sinnepäin olevaa pöytää jalkoineen, vaan se oli pakko tehdä suoraa sen mukaisestí miten jokainen kulma menee alla. Tästä suoriuduttiin onneksi kuitenkin melko kivuttomasti.

PS. Se kauppa on muuten Pieni Nappipuoti, ja se aukeaa Riihimäelle.
Löydät sen myös facebookista; Klikkaa tästä!

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!