Tuesday, December 15, 2015

Christmastree

Not that much time to christmas anymore! Woohoo!
OK I'll admit it, I haven't always been like this. But as I have my own home now where my husband allows me to decorate for christmas ect, it really feels like something I want to do. 

So couple of nights ago.. My husband ask me should we decorate the tree. REALLY. My husband. Well ofcourse I said yes. ;)


Ei enää kovin kauaa jouluun, jee! Voin toki tässä nyt myöntää.. Että en ole aina ollut niin jouluhössöttäjä. Mutta nykyään, kun on oikeasti oma koti jota saa koristella ja ukkokin tykkää kun niin teen, niin se tuntuu ihan omalta jutulta.
No, tässä muutama ilta takaperin.. Aviomieheni kysyi pitäisikö meidän koristella kuusi. OIKEASTI. Minun. Aviomieheni.
..Ja tottakai vastasin että kyllä. ;)


So.. First we had to move some furniture to make space for the tree. Meaning; we needed to take away our bookshelv and try to figure out a place to our swining chair. Well, that had been in our mind for a while but now that bookshelv is in the middle of our hallway. So I really hope to get it sold soon. :)

Ensinnäkin meidän piti tehdä tilaa tälle kuuselle.. Ja se tarkoitti käytännössä kirjahyllyn siirtämistä sekä uuden paikan keksimistä keinutuolille. No, tämä muutos oli ollut jo mielessä jonkun aikaa, mutta nyt kun se tehtiin, niin tällä hetkellä se kirjahylly on keskellä eteistä, joten todella toivon että saan sen pian myytyä. :)

 So.. Needless to say I love pink? ;)I normally don't really like blue, but these lights I love. I don't even remember how old I was as I got these, it must be like almost 15 years now. :) 

Yleensä en oo kovin sinisen ystävä, mutta näistä valoista pidän kyllä todella paljon. En ees muista kuinka vanha oon ollut kun nää oon saanut, mutta 15 vuotta sitten mahtaa olla aika lähellä totuutta. :)Do you already have your christmastree? Do you prefer original naturetree or plastic like us?
Onko teillä jo kuusi pystyssä? Pidätkö enemmän aidosta kuusesta, vai kelpaako muovinen niinkuin meillä?

Happy holidays honeypies! Remember to take a look at these other Christmas related posts too:

Mahtavaa joulunodotusta kaikille! Muistahan käydä katsomassa myös muut jouluun liittyvät postaukset:

Gingerbreadmania
Gingerbreadhouse
Easy christmas picture
Orangecloves
HOW TO: reindeer pillows

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!