Tuesday, December 16, 2014

Nukkekoti vimma - apua!

Nonni, tähän on tultu!
Koska selkeästi mulla on joku trauma lapsuudesta, kun mulla ei ollut varsinaista nukkekotia, niin mun tartti saada sellainen nyt.
Tai sit se johtuu siitä et tykkään näpertää.

No okei, mä voin keksiä tekosyitä kuin paljon vain, mut AAHH sisäinen lapseni suorastaan kukkii tästä uudesta projektista!

Ostin siis nukkekodin.  Semmoisen raakileen, josta sitten tulee kartano - tai ainakin jotain siihen suuntaan. Siinä se on! Ihana oma remonttikohteeni. Tästä neljän huoneen rakennuksesta tulee vielä iso koti. Joudun luultavasti rakentamaan muutamat väliseinät, ja tekemään oven avoimen ratkaisun sijaan jompaan kumpaan kerrokseen. ;)

Tapetteja ja lattiamateriaalejakin olis jo valmiina, kun vaan osaisi päättää mitä mihinkin!

Alla kuvia jo tähän asti touhutuista nukkekoti askarteluista!

 Tämä idea on suoraa pinterestistä. Henkarit on siis värkätty muovipinnoitteisista klemmareista pihtien avustuksella.

(kuvaa klikkaamalla näet suurempana)Kattokruunu tehty ongenkoukusta, sellaisesta kolmisakaraisesta. Helmet vanhoista koruista ja johto on joku vanha romuketju kaapista. Avuksi käytin myös pikaliimaa sekä erittäin ohutta korusiimaa.

(Klikkaamalla kuvaa näet kuvan suurempana)

 Vaniliinisokeri törpöstä ja ruokasooda törpöstä muotoutui ulkoroskikset. Vielä puuttuisi paperinkeräysastia.. Lajittelu on tärkeää! ;)

 Tähän heitti joku ihana jäsen FB:ssä vinkin, ryhmässä "Kierrätysideoita"


Matkalaukku rakentui vanhasta pillerirasiasta ja sormuskellon rannekkeesta. Tähän meinasi jo hermot vähän mennä, kun tarvitsi pitää hihnaa niin pitkäään paikallaan pikaliimalla. Todennäköisesti kuumaliima olisi ollut kätevämpi tähän, mutta eipä ollut sitä tähän hätään. :)

Tämmöistä tänään, mitäs huomenna! ;)

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!