Wednesday, March 26, 2014

Olohuoneen lookin vaihdosta

Tsao!

Olenkin aikaisemmin olenkin jo paljon kirjoitellut tuosta meidän baarihuoneesta joka ei tunnu koskaan tulevan valmiiksi asti. Tiski itsessään on jo tosi ihana, mutta siitäkin puuttuu vielä paljon yksityiskohtia.
Toiseen puoleen huonetta (jossa on siis ruokapöytä ja kirjahylly) en ollut edes jaksanut miettiä mitä tekisin. Kaikki tuntui jotenkin siltä etteivät oikein asetu paikalleen.

Lopulta eräs ilta saimme idean mieheni kanssa vähän vaihdella kalusteiden paikkaa; jossei muuten, niin tulisi ainakin siivottua kunnolla.

Tässä lähtökohtia kera Nasun:Kuten huomatte, en ollut vieläkään saanut valmiiksi asti noita tuolinhuppuja. Päädyin tässä kohtaa ottamaan ne kokonaan pois, kun yksi oli myös edellisissä kekkereissä onnistunut saamaan punaviinit päällensä.


Kirjahyllyä oli jo tässä kohtaa keritty vähän tyhjentämään ennen kuin muistin ottaa kuvia nykytilanteesta. Kuten näistäkin huomaa, lähtökohta on aika sekava.
Verhot saivat lähtöpassit pesukoneen puolelle huppujen ja pöytäliinan kera. Viuhka pääsi kirppiskasaan kyllästymisen vuoksi.

Ja tässä lopputulosta;


Samaan nurkkaan jossa ruokapöytä aiemmin oli vietiin kirjahylly. Vierelle tuotiin K-tuoli jonka tuunaus on vielä vaiheessa.. 
  Ruokailupöydän nurkkaus rauhoitettiin yksivärisillä verhoilla jotka asetettiin ikkunan eteen niin, ettei ikkunan oikeaa kohtaa huomaa samalla tavoin. Jos verhot siis olisi laitettu linjassa ikkunan kanssa ei huoneeseen olisi pöydän lisäksi paljoa muuta mahtunut.
Lopuksi vielä muutama kuva vähän kaueampaa sekä panorama kokeiluja.

Huomatkaa myös katossa kärrynpyörälamppu! ;) Joka on siis kyllä tällä hetkellä tallissa tuunattavana. Ylläri sinänsä. . :)

Nyt huone näyttää huomattavasti avarammalta ja tilavammalta. Siellä on myös oikeasti jopa mukava syödä. Itse olen ainakin erittäin tyytyväinen!
 

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!