Friday, August 23, 2013

iPad kotelo tee-se-itse

Saatuamme joululahjaksi iPadin, se on ollut yksi olohuoneen kiintopisteistä. Yksi asia vain mikä on jäänyt todella pahasti häiritsemään, on kyseisen laitteen ulkokuoren suojaaminen. Nyt jo näkyy takakannessa hentoja naarmuja mm. sormuksesta kun on pidellyt tiukasti kiinni.

Kauppojen tarjonnat oli kovin tylsiä ja yksinkertaisia ja niin-jo-nähtyjä, ja ennenkaikkea, aivan törkeän hintaisia. Päätin siis tehdä kotelon ihan itse.

Tutoriaalina käytin seuraavanlaista sivustoa;
http://www.makelifelovely.com/2013/02/diy-ipad-case-tutorial-made-for-free.html

Pidin ohjetta hiukan epäselvänä, ja oikeastaan lopulta katsoinkin vain kuvat ja aloin väkertämään sen perusteella. Eli siis jos joku on nyt tekemässä tolla ohjeella, ja ei tajua siitä kunnolla mitään, niin kysykää vain apua! Autan mielelläni. Ja mahdollisesti voin myös tehdä oman tutoriaalini, kun en tätä omaani ihan alkuperäisen mukaisesti tehnyt. Sehän ei haittaa vaikka näitä olisi useampi, oma joka päivälle. ;)

Materiaaleina joka tapauksessa, yllättäen, käytin kaapista löytyviä jämiä.

Kannen pinta on siis tommoista pehmeää karvakangasta, joka on joskus jääny jostain istuinpäällisestä ylimääräisenä.

Sisällä lenkit on tehty askartelunauhan jämäpätkästä.

En vielä vääntänyt kannen päälle mitään lenkkiä jolla se pysyy kiinni, kun en kokenut sitä meillä tarpeelliseksi. Toki jos "Päddington" jatkossa alkaa ulkoilemaan kanssamme, niin sittenhän se on ihan ehdoton. ;)

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!