Tuesday, August 20, 2013

Olkkarin minimuutokset

Hellurei! Ja rusketuskin on jo melkein karannut.

Pidemmittä puheitta, tältä näyttää olkkari (tai siis televisiohuone) nykyisellään;
Muutoksen myötä tilasta tuli siis huomattavasti raikkaampi! Ja eihän tässäkään muutoksessa tietysti ilman askartelua päästy tekemään mitään. :)

Suurimmat syyt siis miksi halusin tämän huoneen esitellä, on tämän huoneen sisustuksen hinta. Tottakai on hankala täysin määrittää sitä kun olen hyödyntänyt jo kaapista löytyvää, mutta toivottavasti antaa silti jollekin inspiraatiota, ettei rahaa aina tarvitse olla tuhansia.

Alunperinkin huoneessa on siis ollut kyseinen sohva, vuosi sitten tuunattu telkkataso (silloin sohvapöytä) ja IKEA:n iso Pariisi -taulu.

Muutokset syntyivät siis seuraavasti;
1. Ikkunassa on Jotexin kaupanpäällisverhot. Tilasin maton (alennuksella tietysti) ja sain kaupan päälle verhot. Oikeasti, kaupanpäälliset eivät ole aina pelkkää kuraa, ja kannattaakin kytätä juuri Elloksen tai Jotexin tms tarjouspäiviä, että mitä tällä kertaa voisi haalia itselleen ylimääräisenä.

2. Sohvatyynyt. Isoin tyyny on joku pikkutilkku valkoista farkkukangasta, joka taisi kyllä alunperin löytyä äiteen kaapista. Sama homma raidallisen kankaan kanssa. Mutta hei, jossei ole äidin kaappia jota tyhjentää, mm. Eurokankaassa on palalaatikoita joista voi tehdä aivan mahtavia löytöjä todella pienellä rahalla. Sieltä minäkin suurimman osan sisustuskankaistani löydän. Kolmas tyyny on tehtyä IKEA:n huulikankaasta, eli yksinkertaisuudessaan kahden huulet vastakkain ja sisälle vanhasta nuhjutyynystä vanut.

3. Lamppu katossa. Tuo musta varjostin on siis myöskin IKEA:sta, mutta se on seurannut jo pari vuotta matkassamme. Katossa se ei ole ollut pitkään aikaan, kun pidin sitä kovin tylsänä. Ostin kirpputorilta pistiliinoja muutamalla eurolla, ja sommittelin ne varjostimen päälle. Yleisliimalla kiinni ja eikun kattoon vaan. Taas on hyödynnetty varastoa hiukan tyhjemmäksi. ;)

4. Pöydällä oleva peltipurkki on koiranruokapurkki, jonka spraymaalasin valkoiseksi.

5. Lattiassa siskolta saatu joululahjamatto. KAIKILLA on sellainen sukulainen joka kutoo tai virkkaa tai muuta, käytä sitä hyödyksesi josset itse osaa, hah. ;)

Okei, piti sitä tottakai jotain ostaa ihan priimana kaupastakin, elikä torkkupeitto ja sohvapöytä. Torkkupeitto oli Jyskissä tarjouksella 20€, ja IKEA:n lack-pöytä ei maksa kuin 4,95€.

Kokonaisuudessaan tähän huoneeseen siis meni n. 30 euroa, kun hoksasi hyödyntää jo olemassa olevaa. :) Ja eikun sisustamaan.

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!