Tuesday, September 4, 2012

Helppo ja halpa sisustusvinkki

Mutta ennen vinkkejä, tällainen siitä nyt tuli!


Kiitokset kaikille vinkeistä!

Samassa kun pyytelin vinkkejä, sain ihanaa palautetta siitä, että blogini inspiroi tekemään myös itse tuunauksia. Tässä teille pikku tuunaajille siis myös pieni idea! Budjetti tässä on lähes tulkoon nolla, eikä vaadi hirvesästi taitotasoa.

Tarvitset;
Vanha kurkkupurkki tms joku muu lasipurkki
Spraymaali (valinnaisen värinen, omani oli valkoinen)
Mahdollisesti jotain kivoja koristeita

Valmistuksen vaiheista mulla ei ole kuvia, mutta tämä on hyvin yksinkertainen. Halusin saada vessaan tarvittavia tavaroita helposti säilytykseen ja myös helposti saataviksi.
Kaivoin siis kaapista vanhoja kurkkupurkkeja ja maalasin spraymaalilla kannet valkoiseksi. Kannet oli alkuperäisesti punaisia, joten nämä kannet ainakin tarvitsivat kolme kerrosta paukkumaalia, mutta riippunee alla olevasta väristä.. :) Ja voihan näihin toki käyttää jotain muutakin maalia jos sattuu olemaan turhana nurkissa joku tippa!

Nämä olivat pitkän aikaa mulla ihan ilman mitään päällä olevaa koristetta, mutta omaan tyyliini ne olivat vähän pliisut. Rikoin siis muutamat vanhat vappupäähineet saadakseni söpöä vaaleanpunaista pörröä jotka liimasin ihan erikeepperiä vastaavalla liimalla päälle. Ja voilà! Nyt mulla on ihkut purnukat vessassa. ^^

Koristeita voi myös laittaa kiertämään purkkia, esimerkiksi pitsiä tms, tai kirjoittaa 3D dymolla mitä purkki sisältää. Tämän tyylisiä olen tekemässä jatkossa, voin postailla niistä sitten kuvaa kun olen saanut hankittua oikeanlaisen Dymon.. :)

Mutta tällaista tällä kertaa!


No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!