Friday, August 31, 2012

Valkoista pöytää ja baarijakkaroita

Vähän on taas innostunut kaikesta niin paljon, ettei ole malttanut istua koneen ääreen blogeilemaan!

Mutta pöytä on siis saatu valmiiksi, ja ei, se ei ollut helppoa vaikka oli hiomakone. Pöydän pinnasssa oli niiiiiin jämerästi maali kiinni, että meni toinen päivä pöytälevyn ja muutaman lopun palasen hiomiseen. Ja kaiken kukkuraksi, valkoinen maali loppui kesken, ja kun sitä kaupasta hain lisää, ei ollut pikku purkkeja hyllyssä joten oli _aivan pakko_ ostaa iso purkki!

No, eipä tuo onneksi hukkaan mennyt, sillä sitä on sen jälkeen käytetty baarijakkaroihin, kehyksiin ja yhteen yöpöytään. Nämäkin projektit ovat siis tulossa esille kyllä. :)

Tämän näköinen pöydästä siis tuli! Olen kovin tyytyväinen tulokseen, varsinkin kun sen eteen jouduttiin näkemään niiiiiin älyttömästi vaivaa.

Maalina käytin Modenan Akryylimaalia, valkoinen. Maalia on kaksi kerrosta, sillä halusin että osa pohjasta kuultaa läpi. Ja nuo korit alla ovat tosiaan ne, mitkä jo aikaisemmin olin maalannut mustaksi. :)


Tämän saatuamme valmiiksi, innostuin ajatuksesta maalata elämää nähneet baarijakkarat myöskin valkoiseksi. Ne olisivat olleet hyvät alkuperäiselläkin värillä,mutta väri oli jo niin kulunut ja surkea etten kehdannut laittaa niitä sellaisenaan esille. Ja kun tila mihin ne tulivat on muutenkin melko ahdas, ajattelin että valkoinen väri on sinne varmaan paras. :) Tässä siis lähtökohta....

...ja lopputulos!
Jos jotakuta kiinnostaa, vaaleanpunaiset tyynyliinat ovat finlaysonin, ja nuo missä lukee "Love" on Tiimarin alennusmyynnistä. :)

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!