Tuesday, November 10, 2015

Makeupbag

Koska jälleen kerran (siis tänäkin vuonna!) tuli ikää taas lisää mittariin, äiti oli ihanana ihmisenä väkertänyt prinsessalleen lahjuksen.

Ja voi vitsi mikä lahjus onkaan! Teille, ketkä ette vielä tienneet, olen suunnaton kosmetiikkafani. Ja jos en saa kaikkia purkkeja ja pensseleitä samaan paikkaan järkevässä järjestyksessä, maailma romahtaa.

No äiti keksi tähän näköjään ihan loistavan vastauksen.


I'm having my birthday, and my mother gave me this wonderful makeupbag as a present. She made it her self.


Ulkokuori on tehty tilkuista. Blokit olivat valmiina, sillä nämä kaksi kappaletta jotka tähän käytettiin, olivat ylijäämää meille tulevasta päiväpeitosta (hurraa, mielikuvituksen käyttö!)

Pitsit olivat siis blokeissa kiinni jo aiemmassa vaiheessa (halusin paljon pitsiä myös siihen tulevaan päiväpeittoon). Timantit on kiinnitetty jälkikäteen käsin.

These fabrics are leftovers from our bedcover which is still unfinished. Laces are sewed by machine and diamonds by hand.No sitten ne tärkeimmät syyt, miksi tämä on NIIIIN mahtava! Ensinnäkin korkeutta on huomattavasti enemmän kuin normaalisti meikkipussissa : myös kampa ja kampausnesteet mahtuvat tarvittaessa mukaan (tai hammasharja ja tahna.). Sivutaskut ovat just oikeenkokoiset ripsipaketeille ja meikkipuutereille (siis noille, mitkä on litteitä ja helposti hukkuvia).

So why this is better than normal makeupbag? Well first of all mother made it.. ;)
And it's way taller than normally makeupbag would be. You can also fit your brush ect. in there (like when traveling or something). It has goos size sidepockets where fits powders ect.


Toiselle sivulle äiti oli ommellut kuminauhasta rimpsun johon saan kaikki pensselit pystyyn. Tässä nyt kun on parina päivänä tätä pussukkaa käyttänyt käytännössä, niin ei voi kuin miettiä että miten mä tähän asti oon pärjännyt ilman!

Ei mitään rasittavaa meikkien etsimistä tai "missä se sivellin nyt on " kun on jo kiire, vaan kaikki on kokoajan selkeästi saatavilla. Ja kyllähän tuo ny melko hyvältä näyttää siellä vessan pöydälläkin! ;)

There's elastic band aside where I can put all pencils. This REALLY works , ecspecially in the mornings when you are in kind of a hurry.

Eli, SUURI KIITOS IHANA ÄITINI. OLEN SANATON.


Thank you mother, I'm speechless.<3

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!