Wednesday, December 18, 2013

Foliotaidetta!

Facebookissa on sellainen ihanan ryhmä, kuin kierrätys ideoita (siis kyllä, erikseen kirjoitettuna). Siellä jaetaan siis omia ideoita siitä, miten voi kierrättää jo kotoa löytyvää materiaalia. Tokihan tähän on monta lähestymistapaa, mutta siellä suurin osa ajatuksista pyörii askartelun ja esteettisen kodin ympärillä.

Tämän kertaisessa tuunauksessani on ideat juurikin tästä kyseisestä ryhmästä, kiitosta vaan. :)


Pohjalla on siis pahvinen perus pesupulveri paketti. Ei esteettisesti mikään erityisen kaunis siis. En tykkää lähestulkoon mistään niistä pulveripaketeista mitä myydään valmiina (mm. ne metalliset), joten halusin tehdä tämän vähän omalla tavallani.

Päällä on siis foliota. Otetaan sopivan kokoinen pala foliota, rytätään se, kaulitaan takaisin suoraksi ja liimataan halutun pinnan päälle. Tämän päälle sivellään akryylimaalia (itselläni oli mustaa) ja hiukan aikaa kuivuttuaan pyyhitään talouspaperilla päältä.

Muut tekijät olivat ilmisesti käyttäneet liimaamiseen ohutta kaksipuolista teippiä, mutta itse käytin ihan yleisliimaa ja toimi ainakin tuohon pahviin ihan hyvin.

Tämän jälkeen saatkin koristella miten tahdot! Itse tein kartongista nuo napit ja muut koristeet pintaan, että näkee kyseessä olevan värillisen pyykin aine. ;)


 Kyllä nyt kelpaa pyykätä! :)

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!