Wednesday, May 23, 2012

Overall shortsit

Noniin, nyt olisikin sitten pitkästä aikaa taas blogin kirjoitus kausi, toki tällä kertaa syynissä ei ole ainoastaan kynnet, vaan juuri lähiaikoina kunnolla puraissut käsityö into!

Olen siis tässä lähiaikoina kovasti innostunut tekemään vaatteita, nimenomaan kierrättämään vanhasta uutta, ja ajattelin jakaa omia teoksiani ja ideoitani tänne. Toki välillä joukkoon saattaa eksyä muutakin juttua, mutta tuskimpa se pahasti haittaa ketään... Hihih. ;)

Tässä nyt ensimaistiaisiksi aloittelemani overall-shortsit!


Kyseiset housut ovat siis ERITTÄIN kesken vielä, tarkoitus olisi värjätä mustaksi (kun vihdoinkin löysin mustan värin.. tässä kylässä ovat kovin hankalasti löydettävissä), mutta alku näyttäisi tältä.

Nämä ovat siis väsätty vanhoista farkuista, housuosa on jätetty ihan omallaan, vain lahkeet katkaistu. Yläosa on rakennettu lahkeista jääneillä palasilla, ja ei, se ei ollut niin yksinkertaista kuin luulin! Menetin jo jossain kohtaa toivoni täysin näiden housujen suhteen, mutta jotenkin sain inspiraation taas kukkimaan ja jaksoin jatkaa. :)

Lahkeisiin olisi varmaan tarkoitus tulla jonkinnäköinen pitsi tms koristeeksi, katson sitä varmaan tarkemmin värjäyksen jälkeen. Jossei onnistu, niin uusia vaan tekemään, vanhoja farkkuja kyllä riittää.. ;)

Näistä housuista siis kuullaan vielä, mutta välissä varmaan bloggailen muista projekteista!

No comments:

Post a Comment

Like what you read? Hit me with a comment!